Cords 2010.01.08. 18:30

Nagy Orsolya - Klíma

Klíma vagy nem klíma, ez itt a kérdés? 
 

Télen van nyár, és nyáron is nyár?! Én bolondultam meg, vagy a Kék Bolygó kezd átalakulni egy hatalmas Super Bahama Beatché? 

Mi is ez tulajdonképpen? Meglepően eltérő válaszokat kapnánk, ha valóban megkérdeznénk az embereket. Sokan még abban is kételkednek, hogy valós dologról van szó, és nem egy újabb választási kampányról. Kicsit olyan ez, mint a H1N1. Mindenki erről suttog, és mégis elzárkózunk tőle, vagy eszeveszetten keressük a megoldást, hogy mentsük a nyomorult bőrünket. De miért is baj, ha nem lesz többé tél? Ha elolvadnak a jégsapkák, majd felvesszük a strandsapkát meg a búvárruhát. Vagy csak simán hallá válunk, és úszkálunk kedvünkre a hatalmasra duzzadt forrongó levesben. A vége meg az lesz, hogy ránk szakad egy újabb jégkorszak, és majd akkor megtapasztaljuk, hogy mit érez az Iglo a fridzsiderben.

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr991657345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása