A zsaruk becsülete..

vagy valami hasonló..

 

Mókás kísérletet találtak ki a BRFK berkeiben. A rend elpuhult őreit továbbképzésnek akarják alávetni, mégpedig nem is akárhogyan. A sikert az ősi távol keleti harcművészetben, a karatéban remélik. Úgy tűnik, bizonyos felsőbb hatalmak túl sok Jackie Chan filmet néztek az utóbbi időben, vagy csak meg akarják bolygatni a köz nyugalmát. Arról még nem érkezett információ, hogy, hogyan fogadták ezt az érintettek.

De egy biztos, már semmin se szabad meglepődni. Legközelebb majd bevetik a Robotzsarut is, vagy pár nyugdíjas szuperhőst. Ezek után a bűnözőknek se ártana a harckészültség, elvégre az egyensúlyt meg kell tartani.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr61594675

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lovas Krisztina · http://suwun.deviantart.com/ 2009.12.14. 23:07:27

A címválasaztás nekem nem tetszik. A zsaruk becsülete - ebből inkább arra következtetek, hogy korrupt rendőrökről lesz szó, pedig nem ők a hibásak azért, mert valaki kitalálta, hogy nekik karatézniuk kell. A robotzsarus megjegyzésen viszont jót mosolyogtam. :)

ragdollskating 2009.12.16. 21:36:52

Nagyszerű. Alig várom, hogy nyomtatásban is olvashassam, legalább annyira, mint az a betűs könyvet, amiből a külső-belső előadást kell tartani. Akinél az van, az nagyon behozhatná holnapra.
süti beállítások módosítása