Marsburger 

Szenzációs kísérletnek lehettek tanúi a magyar sajtó jeles képviselői, akiket az UFO Project nevű szervezet invitált meg december 16-án szupertitkos laboratóriumába egy földönkívüli lénnyel végzett kísérlet kapcsán. Erről és magáról a project mibenlétéről dr. Felfe Dezsőt, a kutatóintézet vezetőjét kérdeztük. 

-Először is mikor és milyen céllal hozták létre az UFO Projectet?

- A szervezet 2007 augusztusában alakult, egy hónappal azután, hogy egy földönkívüli űrhajó  csapódott be a Tubesen. A Magyar Titkosszolgálat azonnal karantén alá helyezte a területet, s kisvártatva az ország vezetői egy kutatócsoport felállítása mellett döntöttek, melynek célja az idegen lények és technológia tanulmányozása lett.

-Pontosan milyen kutatásokat végeztek és végeznek?

-Két részre osztható  a project. Az egyik ún. ANDRO-TECH tudóscsoport a technológiai kutatásokkal foglalkozik, amely egyelőre szupertitkos, ezért ezzel kapcsolatban nem áll módomban bővebb tájékoztatást adni. A másik az ún. ANDRO-POLÓGIA csoport biológiai és élettani kísérleteket végez az űrhajón talált alanyon. Ennek része az a táplálkozási-kommunikációs kísérlet is, melyet a sajtó képviselői ma láthattak.

-Mielőtt erre rátérnénk, mondja el mit kell tudnunk a földönkívüli lényről.

-Az egész biztos, hogy egy másik galaxisból érkezett fajhoz tartozik. Technológiailag 300-400 évvel az emberiség előtt járnak, amit jól tükröz, hogy az űrsikló hihetetlen, ötszörös fénysebességgel képes átszelni a világűrt. Sajnos a közös kommunikációs csatornát még nem igazán tudtuk kialakítani vele, de igen tanulékony, emberi szavakat is képes kimondani, ahogy azt Önök is láthatták.

-Ez bizony igaz. Mesélne nekünk erről a mai kísérletről?

-A célunk az volt vele, hogy megtanítsuk neki, hogy hogyan kell elkészíteni és elfogyasztani egy szendvicset. Láthatták, hogy kezdetben nem tudta, hogy mire való a kés, a vaj, a zsömle és a szalámi. Felkértünk néhány önkéntest az újságírók közül, hogy segítsenek neki, hogy mit mire kell használni. Eleinte nem nagyon működött a dolog. Hol a kést próbálta rágcsálni, hol a zsemlét kezdte el dobálni. De a tárgyakhoz kapcsolt szavak elsajátítása után sokkal könnyebben ment a folyamat, mint gondoltuk, így végül elkészült a szendvics.

-Akkor végül is eredményes volt a kísérlet?

-Mindenképpen, mert végképp megbizonyosodtunk róla, hogy szuperintelligens a kis UFO, megtanult pár perc alatt egy olyan folyamatot, amelyet az embernek 3-4 éves koráig tart elsajátítani. Továbbá azt eddig is tudtuk, hogy képes emberi szavakat utánozni, de most világossá vált, hogy a szavak mellé jelentéstartalmat is képes kapcsolni.

-Mit szól ahhoz, hogy végül mégsem fogyasztotta el a szendvicset?

-Őszintén szólva nem lepődtem meg, mert igen válogatós a kicsike.

-Ezt hogy érti?

-Úgy hogy, hiába akartunk a kedvében járni, kezdetben semmit sem evett meg, ami miatt eléggé legyengült. Mivel hasonló a fogazata, mint az embereké, tudtuk, hogy nem lehetnek drasztikusan eltérőek a táplálkozási szokásai. Aztán egy nap, azt vettük észre, hogy az egyikünk táskájából eltűnt az ebéd. Már-már egymásra gyanakodtunk, amikor furcsa csörgést hallottunk a szomszéd szobából. Átmentünk, és megláttuk hogy a kis lény a gyorséttermi hamburgert falatozza. Mondanom sem kell nagyon meglepődtünk. Azóta is, semmi mást nem hajlandó elfogyasztani, csak hamburgert. Mondjuk abból napi 36-ot. Emiatt kénytelenek voltunk külön gyorséttermi részleget nyitni a laborban.

-Hát ez elég vicces. Egyébként Ön korábban azt nyilatkozta, hogy egy GPS-szerű  szerkezetet találtak az űrhajón. Nem fél attól hogy hamarosan más  űrlények is felkeresik a Földet?

-Egyáltalán nem félek, mert igen barátságos teremtmények lehetnek alanyunkból kiindulva. De amennyiben tényleg leszállnak a bolygónkra, mindenképpen veszek annyi McDonald’s részvényt, amennyit csak tudok, mert abban lesz csak igazán a nagy üzlet!

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr681670333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

s z a n d r a 2010.01.18. 08:31:05

Ingyen reklámot csináltál egy "gyors étterem"-nek. :D De jó lett, mert annak ellenére, hogy már 20x hallottam a történetet, mégis érdekelt. :)

odynor 2010.01.19. 22:07:24

Köszi szépen! A reklám fejében némi ingyen sajtburger felajánlásában reménykedem...:)
süti beállítások módosítása