Cords 2009.12.04. 16:41

Gál Tamás - Glossza

Karate Sün!

Hádzsime! Akár ezzel a kiáltással is elénk ugorhat egy rendőr ezen túl. Mivel az Országos Rendőr Fő Kapitányság aláírt egy együtt működési megállapodást a Magyar Karatésokkal. Bár eddig úgy hittem a rendőré válás alapfeladatai közé tartozik a jó kondíció és önvédelmi tudás elsajátítása. Persze lehet, hogy tévedek és a Rendőrtisztin úgy gondolják egy járőrnek elég a száj karate. Rosszabb esetben a mágikus SÜN kiáltással szerezhet magának előnyt a bűnözőkkel szemben. Hátulütője a dolognak nagyon nincs, de fura lesz majd látni, ahogy az eddig feketében masírozó roham rendőrök hófehér karate ruhában vonulnak ki. Egy tömegoszlatás alkalmával válldobásokat és pörgő rúgások sokaságát figyelni , megkoronázzák a teljesítményt az akció előtti és utáni meghajlással.

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr851574018

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomoruso 2009.12.08. 00:04:45

Na szép .. felrakom elsőnek és senki nem kommentálja .. Miről fogunk így majd beszélni ? Ejnye .. tudom, hogy utáltok de azért ez durva .. :'( :):)

Lovas Krisztina · http://suwun.deviantart.com/ 2009.12.08. 17:13:14

SÜN! SÜN! SÜN! SÜN! :P

Felettébb élvezetes az írásod, ám a SÜN poént nem biztos, hogy mindenki érti. Rövid, tömör, lényegretörő, nem is kell nagyon mit magyarázni a témáról. ;)

Cords 2009.12.09. 23:19:23

Ki nem érti a sünt? Én értem XD és aki nem jár érzékszervek nélkül a világban, az biztos érteni fogja.
Amúgy /teljesen mellékesen/ Mr. Gál: írási ismét mosolyra görbítette kollagéndús ajkaimat. De tényleg.
XD
süti beállítások módosítása