Cords 2010.01.01. 14:28

Tiegelmann Barbara

Fogékony rokon 
 

    Meglepő eredménnyel zárult tegnap délelőtt a Minerva Ufokutató Intézmény hosszantartó kísérletfolyamata. 
 

     Tegnap délelőtt 9 óra után néhány perccel a Budapesti Minerva Ufokutató Intézmény 5. számú laboratóriumában összegyűlt az összes kutató, hiszen tudták, a tegnapi nappal lezárul egy hónapok óta tartó kísérletfolyamat. A professzorok izgatottan várták a végső megmérettetést, volt, aki nem tudott már várni és a 9 óra helyett már fél 8kor beült a laborba, míg volt, aki evéssel, vagy fel-alá járkálássál próbálta csillapítani oldhatatlannak tűnő kíváncsiságát. Többen nem is tagadták, ez lehet Magyarország első igazi eredménye a földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételben.

     Nem sokkal 9 után megjött Dr. Varga Izabella professzorasszony, Marslakó specialista és ufó kommunikációs doktor és a nap fénypontja Manci159/d az UFO lány, akit már több mint 2 éve folyamatos tréning mellett próbáltak földi tevékenységekre tanítani. A tegnapi kísérlet volt a legfontosabb, melyben az önálló táplálkozásra való fogékonyságot vizsgálták valamint az emberi szavak tanulására való képességet.

Mikor Manci159/d UFO belépett a terembe megfagyott a levegő. Mindenki lélegzetvisszafojtva várta a kísérlet kezdetét. Manci159/d-t a professzorasszony megfontolt léptekkel a szuperszonikus interaktív tábla elé vezette, majd otthagyta és a többi kutató közé vegyült és várt. A feladat az UFO lány előtt pihent az asztalon. Felvágott, zsömle, vaj, kés.

A professzorok feladata volt megértetni vele emberi nyelven a szendvics elkészítési módját illetve annak elfogyasztási módjának tisztázását. A professzorok először szavakkal, majd mutogatással próbálták egyenként megértetni Manci159/d-vel mi mire való – ám hosszú ideig nehézkes volt a kommunikáció. Az UFO többször is megpróbálta a kést megenni, a szavakat rossz tárgyakhoz párosította, többször megdobta a professzorokat a fékész zsömlével, megpróbálkozott a vajazás nehéz feladatának elsajátításával ám kés helyett szalámit használt. A professzorok azonban nem csüggettek, egyikük a következőt nyilatkozta még a kísérlet alatt:

-Lehetséges, hogy nem megfelelő  az eszközhasználata, de fejlődőképes, és próbál emberi szavakat elsajátítani,

Mikor már kezdték feladnia tudósok a reményt az igazi sikert illetően, tehát hogy valóban valami önállóságot mutasson az UFO lány, akkor jött el az igazi csoda. Manci 159/d a táplálék nehézkes elkészítése után az életre mutatott, mintha azt kérdezte volna, mi ez?!  Miután a professzorok egységesen és egyszerre felvilágosították, hogy a szendvicsről van szó, Manci 159/d elismételte szót és beleharapott a szendvicsbe. Arcán jól látható volt az elégedettség, éppúgy, mint professzorokén, akik mosolyogva és lelkesen vették tudomásul: nem volt hasztalan a sokhónapnyi megfeszített munka.

     Az UFO lánnyal további kísérleteket folytatnak az elkövetkezendő hónapokban, hiszen e sikeres projecttel 3 millió fontot nyert a Minerva Intézet. Előreláthatóan a következő kísérlet témája a toaletthasználat elsajátítása lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr691636990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása