Cords 2010.01.08. 18:31

Streck Ferenc

Harmadik típusú  találkozások

A tegnapi napon véget ért a modernkori történelem egyik legjelentősebb kutatási folyamata amely bár rengeteg kérdést megválaszolt de még többet vetett fel.

Tegnap délelőtt kilenc óra után néhány perccel a Minerva idegen Életformák után kutató intézetének egyik hipermodern a nyilvánosság elől  mindezidáig titkolt laborjában történelmi  kísérletnek lehettünk szemtanúi. A kísérlet és az egész project vezetője Dr. Varga Izabella Mars kutató és UFO specialista elmondta-„ Kísérletük fő  célja a lény és a kutató csoport közti kommunikáció  sikeres létrehozása volt.” A  professzornő továbbá azt is elmondta, hogy a bemutatót több hónapos kutatómunka, vizsgálatok és speciális tréningek előzték meg. A tegnapi mindeddig legfontosabb kísérleten a kutatócsoport azt vizsgálta, hogy az UFO miként boldogul ha önállóan földi eszközök igénybevételével kell táplálkoznia. A feladat ismertetése után a levegő megtelt izgalommal és még a sokat látott kutatók sem tudták leplezni izgalmukat. Pár perc elteltével aztán a kutatócsoport bevezette a T-X névre keresztelt Marslakót. Mindenki elképedésére egy igen emberszerű leginkább fiatal lányhoz hasonló lény lépett be a terembe. Ekkor jött a második meglepetés hiszen a kutatócsoport egyik tagja Dr. Tiegelmann Barbara kijelentette, hogy vizsgálataik alapján  bármilyen hihetetlen is kijelenthető a lény nem nő hanem hímnemű! Ezt azzal magyarázta, hogy minden bizonnyal a „Vörös bolygón” élő fajok fizikális jellemzői ellentétesek a Földijével. A férfi újságírók arcáról szinte sütött a csalódottság…

Ekkor következett a kísérlet. A kutatócsoport vezetője az asztalhoz vezette T-X-et ahol már elő volt készítve a kísérlethez szükséges felvágott, margarin , zsemle és egy kés. Mindenki lélegzet visszafojtva várta mi fog történni. Az UFO lány vagy srác egy ideig ült és az őt körülvevőket bámulta. Ezután T-X hirtelen felugrott a zsemlével a kezében majd mintegy labdának használva olyan trükköket mutatott be vele, hogy azokat még Ronaldinho is megírígyelte volna. Először csend lett aztán mindenkin kitört a nevetés. Miután normalizálódott a helyzet T-X-et- aki ekkor még nagyban cselezgetett- visszavezették az asztalhoz. A kutatócsoport egyik tagja hozott egy másik zsemlét mivel az előző rendesen megrongálódott lerakta az asztalra, majd leült az Ufoval szembe. kezébe vette a zsemlét felvágta belerakta a felvágottat mindezt lassan, hogy T-X meg tudja figyelni a műveletet ezután pedig beleharapott. Az UFO értetlenül nézett.

Ezután várt egy picit majd hozatott még egy zsemlét és a művelet megismétlésére ösztökélte a Marslakót. Mindenki meglepetésére második nekifutásra egy kifogástalan állapotú szendvicset sikerült létrehoznia T-X-nek. Miután picit gyönyörködött alkotásában bele is harapott a szendvicsbe és láthatóan nagyon ízlett neki hiszen elégedetten vigyorgott az őt néző emberekre. Miután a kísérlet sikeresen lezajlott a a kutatócsoport tagjai elégedetten fogadták egymás és a többi jelenlévő gratulációit. Az örömre minden ok megvolt hiszen a szakmai siker minden bizonnyal igen nagy anyagi hasznot is hoz majd az intézménynek ahol így folytathatják a kutatásokat, hiszen amint mondták-„Még mindig rengeteg a nyitott kérdés!” Ha már a kérdéseknél tartunk nekem is lenne egy!

Lehet, hogy mégsem a Braziloknál vannak  a világ legjobb focistái??:) 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr501657346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása