Van-nincs büfé

 

Őszintén szólva egészen a mai napig fel sem tűnt az iskolai büfé hiánya. A földszinten lévő automaták szinte teljesen kiszolgálják a felmerülő igényeimet és még csak nem is fintorognak, ha ötforintonként fizetem ki a mosogatólére emlékeztető kávét. Esetenként még némi rugdosást is némán elviselnek, amit, valljuk be, a büfés hölgyek is urak nem vesznek túl jó néven. Bár az automaták nem bővelkednek azon kalóriaszegény és egészséges táplálékokban, mint a hot dog, a hamburger vagy a húsimádó melegszendvics, egy ilyen kis létszámú iskolában, tekintve a büfék fenntartásának költséges mivoltát, nem lenne az intézmény számára gazdaságos egy ilyen étkezde létrehozása.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr541510358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ahaélmények 2009.11.09. 19:49:02

Ildikó vagyok, akinek a Dilda ismeretlen lenne^^

Heni! Az írásod, mit ne mondjak nagyon tömör:) Ám ennek ellenére valóban minden benne van!

BellaMagazin 2009.11.10. 22:10:15

Igen, osztom az előttem szóló véleményét. Jó volna még olvasni, tudod, ez is olyan mint a jéger...hogy itatja magát... Meg kéne a végére valami kis csattanó, olyan mintha félbemaadt volna mert valaki rádnyitott/megzavart, és ezért nem fejezted be...vagy ilyesmi.
süti beállítások módosítása