Cords 2010.01.28. 14:54

Gyarmati Krisztina

Az MSZP elindította hadjáratát

Múlthét pénteken az MSZP megkezdte kampányát, Mesterházy Attila kormányfőjelölt bemutatásával, Nyíregyházán. Ámde, a kampány hivatalosan február elején indul majd. A kampányok pártközpont által lesznek összeegyeztetve, így valamennyi egységes design-t kap, hogy ez által jobban megragadjon a választó polgárokban az országjárás során a kampány üzenete.

Tavaly decemberben mind a 176 egyéni jelölt közjogi és média továbbképzésben részesült Budapesten, Szekeres Imre és Szigetvári Viktor által, valamint aláírták az etikai nyilatkozatot, és adónyilatkozatot is tettek. A kampánykörút 3 cikluson keresztül zajlik majd, melyek szerint első körben bemutatják a jelölteket a választó polgároknak plakátok és kampányfilmek segítségével, majd február közepétől egészen március közepéig Bajnai Gordon és Mesterházy Attila népszerűsítik az MSZP propagandáját egy road show keretén belül, végül pedig, március közepétől április közepéig az egyéni jelölteké lesz a főszerep.

„Idén most először a külképviseletekre is lehet szavazni, azonban egy héttel korábban le kell tenni ezen voksokat. Így április 18.-a kizárva, mert akkor a második forduló pont május 1.-re esne, ami ünnepnap, ily módon csúsztatni kell a dátumot. A lehetséges időpontot április 25.-e lenne, ezt az időpontot fogjuk a köztársasági elnök elé terjeszteni.” – Jelentette ki Lendvai Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselőcsoportjának frakcióvezetője.

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr231709276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása