Cords 2010.01.28. 15:13

Közszolgálat

Halihó Bogyókák!

Először is: Jövő hét szerdán (2010.02.03) fél egykor találkozunk Szegedi Éva tanárnővel az iskolában, és kis kirándulást teszünk a városban megszemlélni az esztétika órán tanultakat. Ezzel a kis túrával viszont február 4-én és 11-én nem kell bemenni az első órára.

Másodszor szeretnélek megkérni titeket arra, hogy a közös e-mail címre csak olyan leveleket küldjetek, amelyeknek az iskolához és a tanulmányainkhoz van közé, a magánlevelezését mindenki a saját címén intézze. Ha ellenállhatalan vágyat éreztek arra, hogy egy információért mindenképpen köszönetet mondjatok a feladónak, akkor azt neki címezzétek, mert a közös postaláda így is egy káosz. Továbbá már sokatoknak feltűnt, hogy a bejövő levelek közül jópár egyszer csak eltűnt. Nem tartom kizártnak, hogy túlterheltük a sok belépéssel a fiókot, de ha nem így lenne, hanem valaki unalmas óráiban ezzel szórakozna, azt nyomatékosan megkérném, hogy sürgőssen fejezze be mókás kis tevékenységét. De ha valamiféle idegrendszeri probléma miatt az illető ujja izzadva remeg a delete fölött, akkor legalább a haszontalan, már nem kellő leveleket törölje és ne a házikat.

Ha ti is beleegyeztek, szívesen csinálnék egy fórumot, mégis csak könnyebb lenne ott kommunikálni.

Üdv

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr291710009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása