Cords 2009.11.13. 22:47

Közszolgálat

Kedves kollegák és kolleginák!

Először is: örömmel nyugtázom, hogy a blog betölti a neki szánt magasztos szerepet. A kommentek is szépen gyűlnek, akárcsak az írások. Ha bármi probléma fellépne, kérlek a pocok.cords@hotmail.com címre írjatok.

Másodszor: Valaki mondta, hogy szeretné ha a neve nem jelenne meg az írása mellé, mert csak gyorsan összecsapta, nem dolgozta ki rendesen. Nekem nincs ellene kifogásom, megértem azt, aki így gondolja. Tehát, ha valakinek ilyen problémája van, az küldje el a becenevét és a rendes nevét nekem, illetve Bellanénnyénknek.

Végül...: Hétfőn nem lesz tanítás. Szegedi Éva tanárnővel lenne Tv-Rádiónk, 12:40-től 15:40-ig. Azonban az órák meg lesznek tarva, megyünk ki a terepre csütörtökön a sajtók után.

Jó hétvégét Bogyókák!                                                                                                              Smooch Heni

Ui.: A tömegkommunikációra tartandó előadásokkal iparkodjatok, mert aki nem tartja meg, az bizony kibővül egy karóval.

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr81523643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása