Cords 2009.11.11. 10:03

Gál Tamás - Büfé

Büfékalipszis

 

A büfé szó a büfögésből származik aminek semmi köze ehhez az íráshoz. Vagy mégis? Ha jobban körbe nézünk imádott intéznémyünkön belül láthatjuk a poszt apokaliptikus helyzetet. Eluralkodik a félelem mindenkin aki belép a magasra ívelt gigászi ám annál könnyedebb bejáraton. Ahogy át suhanunk halkan a második lengő ajtón tudjuk szendvicseink nincsenek biztonságban. Itt diák diáknak farkasa az erősebb marad életben, de várjunk csak van egy kis hiba.

Lehet sőt most már egészen biztos, hogy az egész csak a fejemben létezik egy alternatív világban. Szóval a valós helyzetet megvizsgálva észre vesszük nincs ilyesmiről szó. Aki éhes és nassolni akar kegyetlen pénz bedobásos rendszerekkel kifosztja a csoki automatát. Aki igazi nehéz tüzér szendvicsekre vágyik vagy kimegy a közeli bolt és összedob magának valamit vagy otthonról hozz magának. Persze sokkal komfortosabb lenne egy büfé az épületen belül de hamar fel lázadna a 350 Ft-os fél literes barna cukros szénsavas víz árán. Se nekünk se a büfének nem kedvező és nem érné meg . Az állapot jelenleg így jó ahogy van és reméljük az elején említett káoszt sikerül továbbra is elkerülnünk a büfé hiányában .

A bejegyzés trackback címe:

https://kispofak.blog.hu/api/trackback/id/tr251517380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomoruso 2009.11.11. 20:29:21

Ide nem is ír senki ? Ennyire szar ? .. JÓ KÖSZI PERSZE UTÁLJATOK CSAK .. :D

Lovas Krisztina · http://suwun.deviantart.com/ 2009.11.11. 22:50:29

Az első mondat elolvasása után hangosan felröhögtem. xD Tetszett nagyon. ^^

MPeti_87 2009.11.12. 21:26:40

elképzeltem az első bekezdést :D a maga egyedi, abszurd-közeli humora nálam jó pont :)
süti beállítások módosítása